Wat zeggen onze klanten…

Voordat ik met de training begon zat ik vol spanning. Ik zat helemaal vast. Ik zat in een burnout. Op dat moment moest ik aan de slag met het UWV, bezig met het schrijven van een CV. Dat was voor mij toen erg moeilijk. Ik had veel klachten: Veel ’s nachts liggen malen over mijn oude werk. Vergeetachtig. Moeilijk kunnen concentreren. Het thuisfront vond me vaak afwezig. Bij het assessment deed je wat testjes, waaronder ook een waarbij ik simpele hoofdrekensommetjes moest maken, zelfs dat lukte niet. Feitelijk was ik op dat moment arbeidsongeschikt.

We zijn intensief aan het werk gegaan. Meestal 2x per week. Een combinatie van breintrainingen en gesprekken. In die begintrainingen zat ik vaak naar een film te kijken. Vaak was ik afgeleid of er was iets in de film wat me raakte. Die gesprekken waren meestal erg to the point en gingen vrij rechtstreeks naar het probleem. Dat was natuurlijk niet altijd prettig en 2x per week was voor mij behoorlijk vermoeiend.

In die beginperiode had ik ook last van fysieke pijn in mijn hoofd. Ik had moeite om die pijn te benoemen. In onze gesprekken werd steeds duidelijker dat het angst was. De trainer hielp me die angst te voelen. Het werd me duidelijk dat ik vast zat in een bepaalde overtuiging over mezelf. En ik ervoer hoe bevrijdend het kan zijn als die overtuiging er niet meer is. Het werd me duidelijk dat vluchten voor angst die in jezelf zit niet helpt.

We hebben ook gewerkt aan mijn versterking voor de arbeidsmarkt. Tijdens de training werd mijn gevoel van zelfvertrouwen steeds sterker. Het beeld van de dokwerker. Bij de laatste training kwam ik terecht bij een diepe staat van rust. Dat was voor mij een erg prettige ervaring. Het is een prettige basis om vanuit te kunnen leven. Als ik aan die ervaring denk, moet ik glimlachen. Het maakt me vrolijk.

Ik ben in een betere staat dan ik was. Ik durf de arbeidsmarkt weer op. Thuis lopen gesprekken ook anders. Ik ben minder afwezig. Ik doe meer de dingen die ik wil doen. De training heeft me mijn brein teruggegeven.

Gerard

Door de breintrainingen heb ik gerealiseerd dat ik mijn grenzen heb weten te verleggen. Wat zeg ik, een héél stuk heb weten te verleggen. Door het vertrouwen dat de trainer geeft, ben je bereid samen de lat hoger te leggen.

Door vóór, tijdens en na de trainingen streng en rechtvaardig te zijn, te benoemen wat het effect gaat worden en wat jij en je omgeving ervan gaan merken? Ik heb mogen ervaren dat het samen zo concreet mogelijk benoemen van het effect, het uiteindelijke resultaat van de training enorm vergroot.
De resultaten waren dan ook aangenaam groot. Overigens door niet te focussen op dat wat er niet is, maar datgene wat je (impliciet) in je hebt verder te vergroten en te versterken. Belemmeringen en obstakels weg te nemen. Het effect is dat mijn leiderschapsstijl enorm onderscheidend is geworden. Een grote eigenheid heeft gekregen. Niet kopieerbaar, maar wel duidelijk herkend en gewaardeerd door collega’s en klanten. Well done!

Margriet

De training bij Brain Mirror is een intensieve en buitengewoon prettige ervaring geweest. Eindelijk kon ik werken aan mijn ontwikkeldoelen zonder er echt voor hoeven te werken.

Ik was gewend te ploeteren, maar nu kon ik het bereiken niet door me in te spannen, maar door me juist te ontspannen. Waarom: omdat ik ervaren heb dat het al lang in me zat. De trainer heeft mij continue in Jip en Janneke taal kunnen uitleggen wat er gebeurt en hoe het werkt. Het vertalen naar wat resultaten voor mij betekenen en hoe ik mijn performance het snelst kan verbeteren helpt mij nog iedere dag in mijn drukke en hectische baan. Ik hou meer tijd en energie over!

Rob

Trainen bij BrainMirror was een bijzondere ervaring. Het heeft mij zeker geholpen om weer voorbij mijn angsten te kijken. En vooral heeft het me geleerd dat hoe harder ik met wilskracht probeer dingen te veranderen, hoe minder dat lukt.

Al jaren teisteren paniekaanvallen mijn leven. Ik werd er gek van. Na de zoveelste therapeutenspeurtocht op het internet kwam ik Eric van den Berg tegen. Onze eerste meeting was een aparte gewaarwording. Er werden snoeren op mijn hoofd aangesloten om mijn breinactiviteit te meten, de stand van zaken om maar te zeggen. De voortgang werd bij elke training bijgehouden zodat ik precies wist hoe het ervoor stond.

Het werd mij duidelijk dat een van de oorzaken van mijn paniek is dat ik graag zoveel mogelijk onder controle wil houden. En tijdens de training bleek dat juist die manipulatieve houding om zaken voor elkaar te krijgen, averechts werkt. Wanneer ik dit losliet en mezelf de gelegenheid gunde om te ontspannen, ging het goed. Een mooie les voor mijn dagelijkse leven. Focus is prima zolang het in de flow van mijn pad loopt . Bij sabotage van deze flow is niemand gebaat.

Het fijne van de breintraining is dat je niet in details hoeft te treden over wat er zoal in je leven gebeurd is. Natuurlijk kwam een en ander ter sprake tijdens de gesprekken maar alleen wanneer ik daar zelf voor koos. Het was niet van belang voor de training. De apparatuur kijkt naar mijn huidige status quo, waar het misgaat, en de trainer geeft me aanwijzingen hoe ik dit kan omzetten in ander gedrag. Het effect hiervan is direct meetbaar. Dat maakt deze training ook bijzonder. Je ziet direct effect van je handelen.

Elke keer wanneer ik toch verval in oud gedrag kan ik nu nagaan waar de oorzaak ligt. En dat helpt me om het te herstellen.  Het was een mooi en leerzaam proces.

Els

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.