Over ons

Visie

Stichting Flowing Mountains gaat uit van het gegeven dat mensen hun eigen deskundigen zijn. Dat betekent dat zij in staat zijn vanuit hun eigen ervaring te leren en vanuit hun innerlijke wijsheid in staat zijn hun levenspad weten te vinden. Daarvoor is het nodig te luisteren naar je eigen ervaringen en te leren van de feedback die jezelf genereert. Doel is mensen te helpen vanuit hun eigen kracht te functioneren en vanuit hun eigen drijfveren keuzes te maken, vanuit flow om te gaan met uitdagingen en met nieuwsgierigheid en overgave vrijheid te ervaren. De stichting biedt mensen de gelegenheid om hun levenspad te verdiepen en zaken die mensen als obstructies ervaren anders te leren zien of te doorzien.

Missie

Flowing Mountains nodigt mensen uit om in beweging te komen; om zelfs dingen die jaren vastgeroest leken te zijn in beweging te brengen; om zo bergen te verzetten. Doel is mensen te helpen vanuit hun eigen kracht te functioneren en vanuit hun eigen drijfveren keuzes te maken; vanuit flow om te gaan met uitdagingen; en met nieuwsgierigheid en overgave vrijheid te ervaren. De stichting biedt mensen de gelegenheid om hun levenspad te verdiepen en zaken die mensen als obstructies ervaren, anders te leren zien of te doorzien.

Trainer/coach

Eric van den Berg

Eric van den Berg (1959) is sinds zijn 16e vertrouwd met meditatie en Oosterse filosofie. Tijdens zijn studie kunstgeschiedenis en filosofie maakte hij in 1983 kennis met het zenboeddhisme. Na tien jaar ervaring als directeur van een maatschappelijke instelling en consultant heeft hij zich in 2009 toegelegd op het trainen en coachen van mensen in organisaties.

Zijn passie: mensen helpen om de kwaliteiten en drijfveren die in hen aanwezig zijn te ontdekken en tot wasdom te brengen. Het raakt hem als mensen zich niet goed kunnen ontplooien of als organisaties in hun ontwikkelingen stagneren.

Zijn talent: mensen in contact brengen met hun innerlijk kompas. Hij helpt mensen weer in contact te komen met hun persoonlijke drijfveren en van daaruit zich met elkaar te verbinden.

Hij volgde zijn opleiding tot coach en neurofeedback-therapeut bij het Neurotherapie Centrum Hilversum en de Neurotherapy Centers for Health, Atlanta en werkte als breintrainer voor Be More Yourself. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring met het geven van breintrainingen aan verschillende doelgroepen. Hij heeft een rijke ervaring met het geven intensieve trainingen.

Daarnaast is Eric een gecertificeerd trainer Mindfulness(Cat 1). Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij See True en nam deel aan vervolgopleidingen bij David Dewulf (B), Franka Warmenhoven en Kate Janke (USA). Hij is aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) en de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN).

Emma Haspels

De mindfulness-trainingen in Elst worden gegeven in samenwerking met trainer Emma Haspels van Maisha. Emma Haspels is vanaf haar jeugd vertrouwd met yoga. Van 2002 tot 2007 volgde zij de opleiding voor yoga en wijsbegeerte bij de Saswitha Stichting in Bilthoven. Tijdens deze opleiding volgde zij meditatietrainingen. Emma Haspels is aangesloten bij de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland (VVYN) en bij de Vereniging voor mindfulness (VVM). Voor meer informatie over Maisha, zie www.maisha.nl

Onze locaties

Flowing Mountains werkt vanuit verschillende locaties in de regio Arnhem-Nijmegen. 

Locatie Breintraining Elst
Nieuwe Aamsestraat 26a
6662ND Elst (GLD)

Tel: o6-14114406

Locatie Mindfulness Elst
Vlasstee 4
6662 DP Elst

Tel: 06-14114406

Yogahouse

Putstraat 11
6822 BE , Arnhem

Haal het beste uit jezelf!

Wij helpen je graag op weg

Bel ons op

06 1411 4406

Het contactformulier invullen kan natuurlijk ook.