BewarenBewaren

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bevrijd je brein

18 oktober 2018 @ 19:30 - 21:30

€15
Flowing mountains | Breintraining, mindfulness en Zen

Wil je het geheim van je brein ontdekken? wil je de ongekende mogelijkheden van je brein gebruiken? Ben je nieuwsgierig naar hoe je brein je gedrag aanstuurt en je welbevinden bepaald? Wil je ontdekken hoe je het maximale uit jezelf kunt halen? Kom dan naar de lezing over het brein en ontdek hoe je dat kunt trainen. Op donderdagavond 18 oktober organiseert Bruisz van 19:30 tot 21:30 uur een lezing en proefsessie over het brein.

Je brein is bedoeld om de wereld te ontdekken en adequaat respons te geven op concrete situaties. Als je geboren wordt, liggen alle opties nog open. Naarmate je ouder wordt, ontstaan beperkende patronen en belemmerende overtuigingen. Wellicht heb je het gevoel dat dat nooit meer voorbij zal gaan. Gelukkig weten we met de huidige kennis vanuit de breinwetenschap dat je je brein kunt trainen en dat je brein is in staat steeds nieuwe verbindingen (neurale paden) te maken. Door te trainen kun je blijven groeien en ben je in staat om creatief en flexibel inspelen op uitdagingen.

Eric van den Berg van BrainMirror, die deze avond verzorgt, laat concreet zien hoe we ons brein kunnen trainen. De verandering gaat van binnenuit. Je traint door te luisteren naar de feedback die je zelf genereert. Omdat dit van binnenuit gebeurt, is de verandering blijvend en in lijn met je eigen natuurlijke aanleg.

Tijdens de lezing kun je een gratis proeftraining winnen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om je brein te trainen.

Gegevens

Datum:
18 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Flowing Mountains
Telefoon:
06 1411 4406
E-mail:
info@flowingmountains.nl
Site:
www.flowingmountains.nl

Locatie

Bruisz
Utrechtseweg 159
Oosterbeek, Gelderland 6862 AH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-14114406
Site:
www.bruisz.nl