Eric van den Berg

Over ons

Flowing Mountains

Stichting Flowing Mountains gaat uit van het gegeven dat mensen hun eigen deskundigen zijn. Dat betekent dat zij in staat zijn vanuit hun eigen ervaring te leren en vanuit hun innerlijke wijsheid in staat zijn hun levenspad weten te vinden. Daarvoor is het nodig te luisteren naar je eigen ervaringen en te leren van de feedback die jezelf genereert. Doel is mensen te helpen vanuit hun eigen kracht te functioneren en vanuit hun eigen drijfveren keuzes te maken, vanuit flow om te gaan met uitdagingen en met nieuwsgierigheid en overgave vrijheid te ervaren. De stichting biedt mensen de gelegenheid om hun levenspad te verdiepen en zaken die mensen als obstructies ervaren anders te leren zien of te doorzien.

 

Eric van den Berg

Eric van den Berg (1959) is sinds zijn 16e vertrouwd met meditatie en Oosterse filosofie. Tijdens zijn studie kunstgeschiedenis en filosofie maakte hij in 1983 kennis met het zenboeddhisme. Na tien jaar ervaring als directeur van een maatschappelijke instelling en consultant heeft hij zich in 2009 toegelegd op het trainen en coachen van mensen in organisaties.

Zijn passie: mensen helpen om de kwaliteiten en drijfveren die in hen aanwezig zijn te ontdekken en tot wasdom te brengen. Het raakt hem als mensen zich niet goed kunnen ontplooien of als organisaties in hun ontwikkelingen stagneren.

Zijn talent: mensen in contact brengen met hun hun innerlijk kompas. Hij helpt mensen weer in contact te komen met hun persoonlijke drijfveren en van daaruit zich met elkaar te verbinden.

Hij volgde zijn opleiding tot coach en neurofeedback-therapeut bij het Neurotherapie Centrum Hilversum en de Neurotherapy Centers for Health, Atlanta en werkte als breintrainer voor Be More Yourself. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring met het geven van breintrainingen aan verschillende doelgroepen. Hij heeft een rijke ervaring met het geven intensieve trainingen.

Daarnaast is Eric een gecertificeerd trainer Mindfulness(Cat 1). Hij heeft zijn opleiding gevolgd bij See True en nam deel aan vervolgopleidingen bij David Dewulf (B), Franka Warmenhoven en Kate Janke (USA). Hij is aangesloten bij de Vereniging Voor Mindfulness (VVM) en de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (VMBN).

ONZE LOCATIES

Oosterbeek en Schijndel

Flowing Mountains werkt vanuit verschillende locaties in de regio Arnhem-Nijmegen en 's-Hertogenbosch-Eindhoven. Voor de breintraining en Mindfulness kun je terecht in onze locatie in Oosterbeek of onze lokatie in Schijndel.

Lokatie Oosterbeek: Bruisz | Balans & Energie, Utrechtseweg 159, 6862 AH Oosterbeek

Lokatie Schijndel: Hans Spierings, Praktijk voor natuurgerichte therapieën, Boschweg 155b, 5481 EE Schijndel

Waar kunnen wij je mee helpen

Onze trainingen richten zich op het aangeboren vermogen tot verandering. Ze helpen jou je potentieel maximaal te ontplooien en zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten in de neurowetenschap. Alles draait om de feedback die jij zelf genereert. Je leert luisteren naar jezelf en op een niet-oordelende manier te kijken naar wat er op dit moment speelt. Door de training maak je je vrij van belemmerende overtuigingen en patronen en wordt het zelfregulerend vermogen hersteld. De thema's richten zich op de volgende probleemgebieden:

Sttess Pos

Stressreductie &
herstel van burn-out

Balans Pos

Emotionele balans &
traumaverwerking

Leider Pos

Persoonlijk
leiderschap

Duurzaam Pos

Duurzame
inzetbaarheid

Top performance Pos

Top
performance

Ontwikkelstoornis Pos

Omgaan met

ontwikkelstoornissen

Dit leidde inmiddels tot

Tijdens de training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling op de door jou gekozen thema’s. De trainer faciliteert jouw ontwikkelingsproces. Wat je leert tijdens de training wordt automatisch je nieuwe, natuurlijke manier van handelen. Dit resulteerde tot op heden in..

1246
Uren breintraining
5264
Kopjes thee
600
uren mIndfulness
117
Proeftrainingen
226
Tevreden cliënten

Wat ervaren onze deelnemers

Contactformulier

Aangesloten bij: